avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Salariata a are contractul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Salariata a are contractul de munca suspendat pana ...

Buna ziua,

Salariata a are contractul de munca suspendat pana pe 11.01.2025...trebuie sa revina la munca pentru luna tatalui....problema este ca eu am uitat sa trimit incetare suspendarii contractului...trebuia cu o zi anterioara incetarii suspendarii...ce risc daca am trimis cu intarziere de o zi incetarea suspendarii in Revisal? amenda?
multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 12 Decembrie 2024
Amenda sau poate avertisment.
amenda sau avertisment in cazul unui control de la ITM?....ca nu am respectat termenul de trimitere incetare suspendare?

pot trimite Revisal cu corectie?...am gresit
Nerespectarea termenelor de transmitere inseamna contraventie sanctionata cu amenda sau avertisment.

Puteti trimite ... Orice corecție a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoștință de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare revisal bvr bvr Buna seara! Acum am realizat ca am uitat efectiv sa operez in Revisal incetarea suspendarii in revisal pentru somaj tehnic pentru cateva contracte. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita nr contract revisal nive nive s-a facut o inregistrare gresita in revisal la nr unui contract: in loc de 1100 s-a inregistrat 2000..si dupa el inca vreo 3 contracte cu 2001, 2002, 2003... ... (vezi toată discuția)
Date incorecte de operare decizii incetare cim in revisal lemonik lemonik Buna seara. Spuneti-mi, va rog frumos, ce pot face in situatia in care am inregistrat in revisal decizii de incetare a cim atat cu art 55(b), cat si cu 31(1) ... (vezi toată discuția)