avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare gresita nr contract revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare gresita nr contract revisal

s-a facut o inregistrare gresita in revisal la nr unui contract: in loc de 1100 s-a inregistrat 2000..si dupa el inca vreo 3 contracte cu 2001, 2002, 2003... se mai poate face ceva sa se corecteze?

in caz ca nu, se ia amenda pt asta?

multumesc
Cel mai recent răspuns: nive , utilizator 13:09, 5 Mai 2017
Se poate face corectie la c.i.m.

Orice corecţie a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoştinţă de acestea.

Nerespectarea acestui termen constituie contraventie sanctionata de catre ITM.
Multumesc. am facut corectia. o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, salariata a are contractul de munca suspendat pana ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Salariata a are contractul de munca suspendat pana pe 11.01.2025...trebuie sa revina la munca pentru luna tatalui....problema este ca eu am ... (vezi toată discuția)
Eroare transmisa in revisal Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog o lamurire.Data inregistrarii CIM in registrul de contracte a unitatii poate sa fie aceeasi cu data inceperii activitatii(exemplu contract ... (vezi toată discuția)
Revisal minodora05 minodora05 Buna ziua. Am si eu o problema: am operat gresit un act aditional in Revisal, am schimbat data de inceput a contractului de munca, desi nu trebuia. Intre timp, ... (vezi toată discuția)