avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Distribuire filme cu minori fumând
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Distribuire filme cu minori fumând

Bună ziua.
Copilul meu, minor fiind, a fumat cu încă o colega apoi a pus filmul pe un grup de wts restrans. Cineva din acel grup a distribuit apoi filmul la toți colegii din clasa. Care unul din colegi a distribuit mamei colegei copilului meu. Și de aici un întreg scandal.
Întrebarea mea este dacă acei minori po fi trași la răspundere pt distribuire de filme cu copilul meu. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ciresel , utilizator 14:41, 12 Decembrie 2024
Buna ziua

Dupa cum ati relatat, cel care a filmat si distribuit initial acel film este chiar copilul dvs.

Nu va fi nimeni tinut responsabil pt asta. In cel mai rau caz, daca ar trebui musai gasit un vinovat pentru toata povestea asta ar fi chiar fiul dvs pentru ca el a fost cel care a facut si distribuit acea filmare.

Asumati-va faptele fiului dvs.
Pai era un grup privat. Nu era un grup deschis. Eu am întrebat dacă este legal ca să distribui o filmare de pe un grup privat pe alte platforme deschise. Strict la aspectul asta. Cat despre partea morala a faptelor din film, cu siguranță mi am asumat consecințele.
Dar eu ma referam strict la baza legala, nu la una morala.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Dupa cum ati relatat, cel care a filmat si distribuit initial acel film este chiar copilul dvs.

Nu va fi nimeni tinut responsabil pt asta. In cel mai rau caz, daca ar trebui musai gasit un vinovat pentru toata povestea asta ar fi chiar fiul dvs pentru ca el a fost cel care a facut si distribuit acea filmare.

Asumati-va faptele fiului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului.. Yza27 Yza27 Fiul meu in varsta de 10 ani a vorbit pe whatsapp cu un coleg , a trimis si mesaje vocale ,printre care ,un mesaj continea cumva o jignire despre alt coleg ,a ... (vezi toată discuția)
Poze și filmări indecente cu o elevă, distribuite pe grupul școlii. ce riscă elevul care le-a postat? Adrianlaz Adrianlaz Sunt în următoarea situație: fiul meu a primit prin intermediul unei aplicații pe telefon mai multe poze cu o fată goală și filmulețe cu ea dansând pe ... (vezi toată discuția)
Filmata pe facebook ContSters334929 ContSters334929 am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani ... (vezi toată discuția)