avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariile minime în construcții se schimba sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariile minime în construcții se schimba sau rămân la fel că în 2024?

Buna ziua.As vrea să întreb de la 1 ianuarie 2025 salariile minime în construcții se schimba sau rămân la fel că în 2024?
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 12 Decembrie 2024
Nimeni nu stie ce vor decide guvernantii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să mi spuneți dacă salariul minim pe economie creste de la1 ianuarie 2025 dacă guvernul a dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si la multi ani pe anul 2025! poate cineva sa-mi precizeze ... Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua si la multi ani pe anul 2025! Poate cineva sa-mi precizeze baza legala in care se mentioneaza exact eliminarea facilitatilor fiscale in industria ... (vezi toată discuția)