avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Cand trebuie sa se intoarca o angajata la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Cand trebuie sa se intoarca o angajata la munca din ...

Buna ziua! Cand trebuie sa se intoarca o angajata la munca din crestere copil ca sa beneficieze de stimulent de insertie, sotul nu e angajat si nu beneficiaza de luna tatalui. Trebuie depusa cererea cu 30 zile inainte de inceperea activitatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 12 Decembrie 2024
În cazul persoanei îndreptățite care are calitatea de salariat și care se întoarce la activitatea profesională, aceasta are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, momentan sunt in ccc ,copilul împlinește varsta ... Maria Andreea Maria Maria Andreea Maria Buna seara, momentan sunt in CCC ,copilul împlinește varsta de 2 ani pe data de 2 martie 2022 cand trebuie sa reîncep activitatea pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă eu am născut în 10 martie 2022, care lege ... Veronica Claudia Veronica Claudia Bună ziua. Dacă eu am născut în 1p martie 2022, care lege se aplică? Cea veche sau cea nouă? Cât e luna tatălui în cazul meu? 1 sau 2 luni? Cât iau ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa stiu cand pot veni la munca sa beneficiez ... Bajureanu Nikolics Bajureanu Nikolics Buna seara! As dori sa stiu cand pot veni la munca sa beneficiez de stimulentul de inserție până face copilul 3 ani. Precizez ca a fost schimbată legea și ... (vezi toată discuția)