avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am avariat usor un autoturism cand am iesit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am avariat usor un autoturism cand am iesit din parcare,acest ...

Buna ziua, am avariat usor un autoturism cand am iesit din parcare,acest autoturism mergea pe drum.Am incheiat amiabila si am constat ca soferul masinii avariate avea permisul expirat de 3 ani.Ce se intampla in acest caz.

Multumesc
Ce se intampla cu ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis expirat buna ziua am iesit din parcare si am lovit usor ... paxvobis paxvobis permis expirat Buna ziua am iesit din parcare si am lovit usor o masina care circula pe drum.Am intocmit amiabila si am constatat ca peroana careia i-am lovit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Accident auto constat amiabil cu despagubire 50% iuliumatei iuliumatei In data de 27.02.2012 in jurul orei 16:00, in timp ce ma aflam cu masina in parcarea unui supermarket din Bucuresti, am vrut sa parchez masina intr-unul din ... (vezi toată discuția)