avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna Ziua. Am o intrebare despre bilete de cfr ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna Ziua. Am o intrebare despre bilete de cfr gratuite pentru ...

Buna Ziua. Am o intrebare despre bilete de cfr gratuite pentru pensionari. Era vorba (proiect de lege?) ca biletele nefolosite se poate transforma in bani sau in tickete de alimente. Se poate asa ceva,sau biletele sunt bun de aruncat? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 14 Decembrie 2024
Nu , nu se pot transforma in bani sau tichete de alimente , nici un act normativ nu are o asemenea prevedere .
Tichetele de transport ale pensionarilor nu sunt gratuite, ci cu reducere de 50%.
Proiectul de Lege privind completarea art.1 din Legea nr.147 din 26 iulie 2000 privind reducerile acordate pensionarilor pentru transportul intern se afla la Camera Deputatilor dupa ce a fost adoptat de Senat.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
tichete cfr pt pensionari buna ziua, as dori sa va intreb daca si cum se poate renunta ... Adrianacris Adrianacris buna ziua, as dori sa va intreb daca si cum se poate renunta la tichetele CFR gratuite pt pensionari. mentionez ca nu folosesc aceste bilete, stiu ca este ... (vezi toată discuția)
Cupoane gratuite pensionar diana24 diana24 Buna ziua, Bunicul meu imi poate da cupoanele gratuite pt CFR? Am inteles ca se face o imputernicire la notar. Aceasta imputernicire este valabila si daca ... (vezi toată discuția)