avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un SRL sunt administrator unic, am obținut un post ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un SRL sunt administrator unic, am obținut un post în MAI, trebuie să nu am firma pe numele meu.

Am un SRL sunt administrator unic, am obținut un post în MAI, trebuie să nu am firma pe numele meu. Ce pot face pentru a scăpa de ea? Știu ca procedura de închidere durează vreo 3 luni. Pot trece ca și administrator pe tatăl meu? Aceasta procedura durează mai puțin? Sau ce aș putea face în acest caz? Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:06, 13 Decembrie 2024
Trebuie să-i cesionați și părțile sociale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl lnegreanu lnegreanu Suntem doi asociati (sot si sotie) la un SRL si am vrea sa-l inchidem sau sa-l vindem.Cine ne poate da sugestii am vrea sa stim ce ar fi mai rapid, usor si ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati -> srl dimboiu dimboiu Buna ziua. Sunt un student in anul 4 si in luna iulie 2008 mi-am inregistrat un SRL cu domeniu de activitate 6201- Activităţi de realizare a soft-ului la ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata datorie fisc, firma Loganito Loganito Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema. Tatal meu are un magazin alimentar in provincie. In urma unor probleme nu si-a mai achitat ... (vezi toată discuția)