avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Srl unde sunt asociat unic si urmeaza sa depasesc ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Srl unde sunt asociat unic si urmeaza sa depasesc pragul de tva (lucru nedorit).

Buna ziua,detin un srl unde sunt asociat unic si urmeaza sa depasesc pragul de tva(lucru nedorit).Astfel,se poate deschide un nou srl in care prima firma sa fie asociat cu 80% si eu cu restul de 20%?De asemenea,aceasta noua firma poate si ea la randul ei sa deschida o alta firma in care sa aiba tot 80% iar eu din nou tot 20% ?Este legal acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Srl neplatitor de tva dan chiru dan chiru se poate transforma un srl inregistrat ca platitor de tva in srl neplatitor de tva? (vezi toată discuția)
Sunt asociat unic (si administrator) Corneliu.B Corneliu.B Buna ziua Sunt asociat unic (si administrator) intr-un srl inregistrat pt scopuri tva si care din 2023 va intra la impozit pe profit. Acest srl nu are ... (vezi toată discuția)
Plafon de 35.000 eur la srl? sebisibiu sebisibiu Buna ziua, As vrea sa stiu daca am un SRL sau Microintreprindere si depasesc plafonul de 35.000 eur/ 119.000 lei va trebui sa devind platitor de TVA? Pana ... (vezi toată discuția)