avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! As dori un sfat ce pot sa fac in urmatorul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! As dori un sfat ce pot sa fac in urmatorul caz. Am ...

Buna ziua! As dori un sfat ce pot sa fac in urmatorul caz. Am uncard de cumparaturi la Axi Finance. Rata pe una este de 450 in data de 5. Cand lua sotul salariu pe 5 o achitam. Dupa ce acesta a mers la alta companie a primit salariu pe 10 ca si mine. Asa ca pe data de 10 plateam si am anuntat aceasta societatea prin mailuri ca nu pot sa mai achit pe 5. Acum in luna octombrie , datorita unui deces in familie nu am putut achita decat 150 din cei 450. Apoi noi, dec am achitat pe 10 ale lunii cate 450. Mi au trimis somatie sa achit tot creditul ca ma dau la executare. Azi la fel ca am 38 de zile intarziere si nu inteleg , daca eu achit mereu 450, exceptie aceea luna cum pot sa am tot impr de achitat si cum stabilesc ei asta. Am cerut copie a ctr meu , l am pierdut cand ne--am mutat in alta casa, si nu mi l -au dat nici pana acum. Am dovada mailului. M am saturat de hartuirea lor, si nu am bani sa achiit tot sa scap de i. Ce pot face ca am ajuns cu nervi la pamant.Multumesc!
Nu am inteles daca ati achitat diferenta de 300 de lei restanti, nu stiu ce anume au scris in somatie, de la cine este, daca este de la executor sau nu... vedeti daca respecta legea 243, poate mai micsorati putin cate ceva sau folositi ca sa negociati cu ei. Puteti vorbi cu un avocat sa va faca calcule si demersuri, sa ii notifice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire de salariu ank2010 ank2010 buna seara va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema.daca am un credit de nevoi personale si 2 carduri la banca X nu am mai achitat de vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Hartuire banca abi345 abi345 Buna seara, Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in chf la care inregistrez restante. Imi cunosc obligatiile fata de banca, in sensul ca banii pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma servicii calcul incalzire pt apart cu repartitoare elenadove elenadove buna ziua, Reprezint o Asoc de Prop ce are incheiat un ctr cu o firma de servicii calcul sume incalzire prin citire repatitoare din anul 2006. avand in ... (vezi toată discuția)