avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cât poate dura cercetarea penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cât poate dura cercetarea penala?

Buna ziua, E ceva de facut daca am depus o plangere penala acum 15 luni si mi se raspunde ca inca se cerceteaza in rem? E posibil sa dureze atat de mult cercetarea faptei de delapidare si abuz in serviciu?

Ma gandesc ca poate mai trebuie sa fac eu ceva in plus in afara de a intreba periodic care este stadiul dosarului...
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
gev, utilizator
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:49, 13 Decembrie 2024
Nu exista un termen stabilit in codul penal. Puteti doar intreba din cand in cand.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procurorul are nevoie de probe.
Ce puteți face dumnv?Poate găsiți ceva probe.
SunnyXxxX, utilizator
am depus 80 de file de probe (asa cred eu ca sunt probe, depinde ce intelege un profesionist)
Vedeți cine este procurorul de caz.( fiind in stadiul REM nu cred că are desemnat un procuror.Dosarul fiind in stadiul de REM urmarirea penala se referă la faptă ( nu la faptuitor) .Angajati avocat și cereți audiență la prim procuror.
Acesta o să vă spună părerea în privința probelor dumnv și ce aveți de făcut.

gev a scris:

am depus 80 de file de probe (asa cred eu ca sunt probe, depinde ce intelege un profesionist)

SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Plangere penala nerezolvata pana in prezent ContSters10241 ContSters10241 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.In anul 2005 prin luna mai am depus o plangere penala pe numele unui administrator al unei societati ... (vezi toată discuția)
Acuzat de infractiunea de Încălcarea solemnităţii şedinţei cf. art. 278 din cp!? eusaisapte eusaisapte am aflat in lipsa mea ca am fost acuzat de infractiunea de Încălcarea solemnităţii şedinţei cf. art. 278 din CP Situatia de fapt e descrisa ... (vezi toată discuția)