avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o garsoniera inchiriata unei PFA care a expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o garsoniera inchiriata unei PFA care a expirat

Buna ziua
Am o garsoniera inchiriata unei PFA care a expirat in Septembrie dar persona a dorit sa continue sa locuiasca acolo. Nu am refacut contractul deoarece nu ma aflu in tara.
Am 2 intrebari.
1. Cum fac acum sa il inregistrez din nou la ANAF ? Rinand cont ca cel vechi a expirat în septembrie
2. Persoana vrea sa facem un contract de comodat cu sediul firmei la adresa imobilului, pt a-și lua o mașină în leaseing. Ce implica acest lucru pt mine ca proprietar și pe ce durata minim se poate face, deoarece intenționez sa vând imobilul în viitorul apropiat?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:27, 14 Decembrie 2024
1. ce sa inregistrati la ANAF? prelungiti contractul;
2. contractul de comodat e cu chirie ZERO. daca vreti sa-l vindeti, nu va bateti capul cu chiriasul

Ro. Ra a scris:

Buna ziua
Am o garsoniera inchiriata unei PFA care a expirat in Septembrie dar persona a dorit sa continue sa locuiasca acolo. Nu am refacut contractul deoarece nu ma aflu in tara.
Am 2 intrebari.
1. Cum fac acum sa il inregistrez din nou la ANAF ? Rinand cont ca cel vechi a expirat în septembrie
2. Persoana vrea sa facem un contract de comodat cu sediul firmei la adresa imobilului, pt a-și lua o mașină în leaseing. Ce implica acest lucru pt mine ca proprietar și pe ce durata minim se poate face, deoarece intenționez sa vând imobilul în viitorul apropiat?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Tatal meu a inchiriat acum 10 ani un spatiu catre o firma, pentru acest lucru a fost intocmit intre parti un contract la ANAF, intre timp tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un imobil( o casa) data în chirie. contractul ... gabrielagaburici gabrielagaburici Buna ziua. Am un imobil( o casa) data în chirie. Contractul este făcut cu o persoana juridică ( o firma) pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de comodat doinagherasim doinagherasim Sunt unica mostenitoare pt un apartament, a parintilor mei decedati. Am inchiriat apartamentul cu contract de comodat, specificand cine este titularul si eu ... (vezi toată discuția)