avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuiesc intr-un imobil care a fost nationalizat si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuiesc intr-un imobil care a fost nationalizat si restituit ...

Locuiesc intr-un imobil care a fost nationalizat si restituit in natura, eu fiind proprietarul. In unul din apartamente inca locuieste fostul chirias care urmeaza aa fie evacuat. Mentionez ca aceasta persoana locuieste fara forme legale, contractul de închiriere fiind suspendat. Din cauza temperamentului agresiv am montat o camera de supraveghere in curte dar a fost vandalizata de acest fost chirias. Imi puteti spune ce as putea sa fac in aceasta situatie? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2024
OanaLuiza, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:53, 14 Decembrie 2024
de ce nu e contractul incetat si doar suspendat?
adriandimitriu, utilizator

adriandimitriu a scris:

de ce nu e contractul incetat si doar suspendat?

Contractul este incetat conform adresei primite de la AFI. Voi incepe actiunea de evacuare dar pana se va solutiona as vrea sa iau masuri pentru ca am primit amenintari
OanaLuiza, utilizator
nu puteti evacua legal persoane care nu au unde sa se duca in timpul iernii.

adriandimitriu a scris:

nu puteti evacua legal persoane care nu au unde sa se duca in timpul iernii.

Am inteles dar intrebarea mea nu era legata de evacuare. Acele persoane nu ar trebui sa respecte anumite lucruri fara a ameninta si fara a vandaliza? Ma intereseaza cum as putea sa le impun un comportament civilizat atata timp cat stau pe proprietatea mea. Multumesc !
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți formula o plângere penala pt distrugere.Pt evacuare pe procedura speciala în 2,3 luni se rezolva asa ca numai bine în primăvara îl puteți evacua fără probleme..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare vecini groaznici Capshuna Capshuna Dragi cunoscatori ai legilor, am nevoie de un sfat juridic si posibile strategii de evacuare a unor vecini. Locuiesc intr-un imobil ... (vezi toată discuția)
Locuinta cumparata de la stat mi-a fost vanduta in procent de 90% dhaneeey dhaneeey buna ziua, in 1999 am cumparat de la statul roman (prin afi) locuinta detinuta cu chirie in baza legii 112/95, in procent de 90% din apartament, apartamentul ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa nationalizata Madalin M Madalin M Buna ziua, Am depus la AFI si la Primaria Municipiului Bucuresti o adresa cu privire la un apartament care face parte dintr-o casa nationalizata, in care nu ... (vezi toată discuția)