avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!Dupa 14 ani in care eu nu am stiut de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!Dupa 14 ani in care eu nu am stiut de aceasta datorie , mi s-a pus o poprire pe cont. Am depus la judecătorie ...

Buna ziua!Am o poprire nelegală pe cont. Am depus la judecătorie o contestație la executare și o cerere pentru suspendare provizorie a executării silite. Ce mă sfătuiți să fac dacă am încasat salariul, iar acei bani încă îmi apar blocați în cont ,
iar termenul pentru soluționarea suspendării provizorii este peste câteva zile? Cum ar mai putea produce efecte acea suspendare provizorie dacă poprirea se va lua din contul meu?
Faceți contestatie la executare dacă e prescripție.
Trebuia calculat dinainte asta, acum modificati contestatia. Depinde si de suma.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am o poprire nelegală pe cont. am depus la judecătorie ... zxcb zxcb Buna ziua!Am o poprire nelegală pe cont. Am depus la judecătorie o contestație la executare și o cerere pentru suspendare provizorie a executării silite. ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie Pruna Loredana Pruna Loredana Am si eu o speta care imi cam da batai de cap si apelez la ajutorul vostru. IN data de 26.08.2008 s-a emis o adresa de poprire la o banca pentru o creanta de X ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)