avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara tuturor pe data de 30 noiembrie 2024 am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara tuturor pe data de 30 noiembrie 2024 am fost la magazin ...

Buna seara tuturor pe data de 30 noiembrie 2024 am fost la magazin in sat am văzut poliție am oprit mașina pe partea dreapta am deschis capota și m-am făcut că ma uit la motor poliția nu mă prins la volan și în fața mașini- eu având dreptul de conducere suspendat am recunoscut că am fost cu mașina la magazin ce credeți misa făcut dosar penal și misa luat dovada care trebuia să ridic permisul in câteva zile o să fiu chemat la audieri ce pot face sa recunosc sau să spun că mașina a fost defecta că iei probe nu are sfatuitima ce sa fac eu am și suspendare 3 ani și acum sigur îmi dă cu executare

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cine cu un raspuns va rog Daniel083ubevs Daniel083ubevs Am condus cu permisul suspendat circa 2 km m-am intalnit cu polițai mi-au făcut semn să opresc nu am oprit am fugit nu mau prins masina nu este pe numele ... (vezi toată discuția)
Acuzat ca am condus fara carnet (minor) nelu585 nelu585 Deci sa va explic:In cursul zilei de astazi un prieten a fost prins de politia rutiera ca a condus fara permis,el in declaratie a zis ca am condus si eu cu ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea politistilor Danielclaudiu Danielclaudiu buna seara am si eu o nelamurire , in decembrie am condus fara permis o masina am fost oprit de doi politisti rutieri a fost ok a recunoscut fapta si am ... (vezi toată discuția)