avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma poate ajuta cine cu un raspuns va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma poate ajuta cine cu un raspuns va rog

Am condus cu permisul suspendat circa 2 km m-am intalnit cu polițai mi-au făcut semn să opresc nu am oprit am fugit nu mau prins masina nu este pe numele meu si proprietarul a scos fiscal și la dat alt cuiva masina am umblat la 4 ,5 persoane fără a se face un contract cv problemă este că politia mau cunoscut imi poate face dosar penal chiar dacă nu mau prins la volan mau alergat circa 1 km si i-am pierdu
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
Daniel083ubevs, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:22, 3 Februarie 2019
Da.
Buna seara ,mise poate face dosar pentru infracțiunea care am comiso chiar dacă nu mau prins la volan

Ana-Maria Dutescu a scris:

Da.

Daniel083ubevs, utilizator
V-am mai spus o data ca da. Exista nenumarate spete asemanatoare. Politistul va face un raport si va fi cuvantul lui impotriva dvs.
Felicitări aveti un nou dosar penal .
Din moment ce ati fost prins in flagrant nu aveti cum sa scăpați.
Angajati avocat bun ca sa nu riscati sa ajungeți dupa gratii.Avocatul va analiza dosarul si va vedea exact ce probe exista.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara tuturor pe data de 30 noiembrie 2024 am fost la magazin ... Nelutu20- Nelutu20- Buna seara tuturor pe data de 30 noiembrie 2024 am fost la magazin in sat am văzut poliție am oprit mașina pe partea dreapta am deschis capota și m-am ... (vezi toată discuția)
Ce aș păți dacă as fi prins - minor la volan Danucudani Danucudani Am 15 ani și acum câteva zile am condus mașina pe stradă, m-a văzut cineva mi-a făcut semn să opresc dar eu nu am facut-o și a sunat la poliție am ... (vezi toată discuția)
Am fost prins băut la volan Andrei yorga Andrei yorga Buna ziua ma numesc Andrei .. si am fost prins băut la volan cu 83.in aierul expirat.. si am avariat 2 masina pot risca închisoarea ... is la prima abatere ... (vezi toată discuția)