avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, am o intrebare cand ar trebui sa depun ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, am o intrebare cand ar trebui sa depun cererea pentru ...

Buna seara, am o intrebare cand ar trebui sa depun cererea pentru suspendarea c.i.m daca am nascut in data de 17/10/2014 si sunt in cincediu pre/postnatal de 126 de zile calendaristice pana la data de 19/02/2025 inclusiv.E bine sa depun cererea de suspendare a c.i.m pentru a intra in concediu de crestere/ingrijire copil in luna decembrie 2024?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:43, 16 Decembrie 2024
Cererea o puteti depune inainte de expirarea celor 42 de zile de concediu postnatal ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nascut in data de 17/10/2024 si momentan sunt ... Myha43@ Myha43@ Buna seara,am nascutcin data de 17/10/2024 si momentant sunt in concediu medical pre si postnatal de 126 de zile calendaristice (pana la data de 19/02/2025 ... (vezi toată discuția)
Prenatal si cic andyc76 andyc76 Buna ziua. As vrea sa stiu daca sunt obligata sa cer CIC dupa 42 zile de la nastere din moment ce eu sunt inca inca in prenatal. Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie, concediu postnatal adryanutza83 adryanutza83 Buna ziua as dori sa va intreb si anume : eu sunt in concediu prenatal si anume din data de 30 iulie si pana in 30 septembrie.In data de 11 septembrie am ... (vezi toată discuția)