avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cât timp îți poate fi ascultat telefonul ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cât timp îți poate fi ascultat telefonul ?

Cât timp îți poate fi ascultat telefonul de poliție într-un dosar ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2024
Ionutionescu89, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 10:58, 4 Ianuarie 2025
Nimeni nu știe ? Din ce m-am documentat eu ar avea voi 160 de zile și citația este din 2022 și suntem în in 2024 !!

Ionutionescu89 a scris:

Cât timp îți poate fi ascultat telefonul de poliție într-un dosar ?

Cat timp e aprobat prin mandat judecatoresc. Cu mandat=legal. Fara mandat=ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon cumparat care s-a dovedit a fi furat mihai_cu mihai_cu Buna ziua, Pe la inceputul acestui an am cumparat de pe un site romanesc de licitatii un telefon. Ieri am primit un telefon de la cineva care s-a recomandat a ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice - ascultare telefon martor george36 george36 domnule avocat am fost martor intr-un proces penal la TMB, in fond ulterior am devenit persoana ale caror drepturi au fost vatamate la C.M.A.B. am avut ieri ... (vezi toată discuția)
Bună! am o întrebare puțin mai neobișnuita.pe durata pandemiei ... Eblis123 Eblis123 Bună! Am o întrebare puțin mai neobișnuita.Pe durata pandemiei am fost destul de vocal împotriva abuzurilor și a așa zilelor măsuri .. Vă aduceți ... (vezi toată discuția)