avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,am o intrebare va rog frumos! Daca am nascut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,am o intrebare va rog frumos! Daca am nascut in data ...

Buna ziua,am o intrebare va rog frumos!
Daca am nascut in data de 17/10/2024 in ce data/luna din anul 2026 ar trebui sa revin la servici pentru a beneficia de stimulentul de insertie cel in valoare nominala de 650lei/luna ?
In august sau septembrie 2026?
Cel mai recent răspuns: Myha43@ , utilizator 16:18, 16 Decembrie 2024
Cel tarziu la 18.08.2026 ...
Multumesc foarte mult! O zi placuta!

Cornel Vasile a scris:

Cel tarziu la 18.08.2026 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de o luna luat de tata penesmaria penesmaria Buna ziua! Am optat pentru CCC 1 an. Pe 12 septembrie implineste 1 an. Tatal vrea sa stea o luna acasa. In perioada 12 august- 12 septembrie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Durata concediului de crestere copil Agota2016 Agota2016 Buna ziua! Eu am nascut la 10 septembrie 2014. Am ales 2 ani, astfel dupa vechea lege ar trebui sa intorc la servici la 10 august pentreu ca si tata este ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie carla2 carla2 Buna ziua! Am o nelamurire privind stimulentul de insertie. Am nascut pe 20 august, eu nu lucrez iar sotul meu va implini 1 an de munca abia in martie ... (vezi toată discuția)