avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Este legala (si daca da ce lege) o camera ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Este legala (si daca da ce lege) o camera video montata ...

Buna ziua,
Este legala (si daca da ce lege) o camera video montata intr un birou care se afla intr o institutie a statului? Camera video si audio.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 16 Decembrie 2024
Este legala supravegherea audio la locul de munca ...
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea supravegherii video și audio al angajaților Ckay Ckay Bună ziua,lucrez intr un spital județean și sub pretextul supravegherii pacienților au fost montate camere .Nu am fost anunțate oficial ,nu exista afis ... (vezi toată discuția)
Supraveghere audio-video - legala sau nu rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! am lucrat la o gradinita de copii unde conducerea a montat in bucataria unde lucram o camera de supaveghere audio/video in urma careia ,atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)