avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Referitor la Asociatie de Proprietari am o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Referitor la Asociatie de Proprietari am o intrebare: ...

Buna ziua,
Referitor la Asociatie de Proprietari am o intrebare:
Locuiesc intr-un imobil cu 9 apartamente. Unul din acestea este de la ICRAL. restul 8 sunt proprietate
Asociatia este compusa din:
-5 apartamente detinute de un proprietar,
-1 apartament proprietar
-1 apartament proprietar subsemnatul.
Mai exista 1 proprietar care nu este in asociatie, plus ICRAL.

Asociatia are un comportament abuziv si as dori sa ies din aceasta Asociatie.
1. Daca ies, Asociatia mai are temei legal, mai poate functiona?
2.Pentru cei care nu sunt membrii in asociatie, este obligatorie plata salariu administrator si alte cheltuieli ale asociatiei?

Multumesc, o zi buna
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da si da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzul unei administratore.il trece prezent in apartament pe fostul meu sot desi suntem divortati de 9 ani si nu mai locuieste la adresa. Krissia . Krissia . :-/ Am si eu o problema. Sunt divortata de 9 ani. Dupa divort, locuinta de ICRAL compusa din 3 camere s-a departajat dupa cum urmeaza.Eu 2 camere si fostul sot ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament care nu va ... alina_25 alina_25 Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament care nu va fi locuit o anumite perioada de timp? Multumesc! (vezi toată discuția)
Gaze naturale - vreau sa ma separ , vecinii nu-mi dau voie istanmoni istanmoni Imobilul in care locuiesc eu are in total 12 apartamente, cate 6 apartamente pe cate o scara, deci pe 2 scari, fiind situat in sectorul 3 din Bucuresti. La ... (vezi toată discuția)