avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! Am un credit prima casa și la asigurarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! Am un credit prima casa și la asigurarea de viata ...

Bună ziua! Am un credit prima casa și la asigurarea de viata am trecut cumva și invaliditate ma poate lamuri și pe mine cineva despre ce este vorba? VA MULȚUMESC

Alte discuții în legătură

Poprire pensie florinio90 florinio90 Salutare! Bunica mea are 3 credite la TBI. Iar in vara cand a facut un accident vascular din urma caruia a ramas imobilizata am aflat de credite. Iar cand ... (vezi toată discuția)
Asigurare viata debitor imobiliar / polita in favoarea bancii sau a unei rude. trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea situatie. Parinte necasatorit, credit imobiliar la banca, apartament ipotecat pe ani de zile, ... ... (vezi toată discuția)
Asigurare credit pentru diabetici Casssie Casssie Bună ziua, Am făcut un credit de nevoi personale și am vrut sa îl și asigur, dar mi se spune ca nu pot fi asigurata, deoarece am diabet. Asta în ... (vezi toată discuția)