avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare credit pentru diabetici
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare credit pentru diabetici

Bună ziua,
Am făcut un credit de nevoi personale și am vrut sa îl și asigur, dar mi se spune ca nu pot fi asigurata, deoarece am diabet. Asta în condițiile în care sunt perfect apta de munca și fără complicații! Este legal sa mi se refuze încheierea asigurării? Urmează sa fac și un credit de prima casa și ma tem sa nu ma lovesc de aceeași problema. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 08:18, 23 Februarie 2018
este legal sa fiti refuzata. nu e de preferat, dar e legal.
Ma puteți ajuta cu o lege în acest sens?
Buna ziua,

Probabil este vorba despre asigurarea de viata pe care va cerut-o de la banca. Sunt mai multe societati de asigurare care incheie astfel de asigurari.
Puteti sa-mi transmiteti pe privat care sunt cerintele pentru a identifica solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit garantat cu asigurare de viata lipsa_id lipsa_id UN unchi de al meu a incheiat cu o banca un contract de credit bancar pentru persoane fizice, unde nu i s-a cerut nici girant, nici ipoteca ci girarea in ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare privata paulhm paulhm este posibil sa faci o polita de asigurare privata pentru somaj ca salariat sau ca PFA?este posibil sa faci o polita de asigurare privata pentru pierderea ... (vezi toată discuția)
Incasare asigurare de viata atmosphere atmosphere care este procedura de recuperare asigurare de viata cu somaj cesionata in favoarea bancii,mentionez ca mama a contractat un credit de nevoi pesonale in anul ... (vezi toată discuția)