avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Cum se poate cere anularea unei cereri de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Cum se poate cere anularea unei cereri de divort de ...

Buna ziua! Cum se poate cere anularea unei cereri de divort de catre parat din lipsa motivelor cuprinse in cererea de divort sau motive inexistente sau false?Prin intampinare sau prin cerere reconventionala?
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2024
FlorinAndreiChis, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:24, 17 Decembrie 2024
Dvs puteti sa cereți orice dar cererea va fi respinsa atât timp cât soția vine cu un martor,care audiat precizează ca au existat neînțelegeri,certuri etc.Teoria cu nu am soț/sotie de lăsat nu e valabila ,cealaltă parte va divorța daca știe cum sa pună problema.Discutati cu un av pt a intelege cum decurge procesul,ce puteți obține etc..E suficienta o întâmpinare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In calitate de parat intr un divorț cu minor daca nu ma pot ... Ijman Ijman In calitate de parat intr un divorț cu minor Daca nu ma pot presenta la divorț unde reclamanta a dat declaratoria false privand contribuire la cresterea ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat dolores dolores Sotul meu a intentat proces pentru desfacerea casatoriei iar eu nu intentionez sa ma prezint la tribunal.Ce trebuie sa fac acum ? Sunt de acord cu divortul dar ... (vezi toată discuția)
Actiune divort ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! vreau sa ma ajutati in urmatoarea speta: sotia mea a intentat actiunea de divort fara sa ma anunte,eu fiind plecat la lucru in alta ... (vezi toată discuția)