avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Prin regulamentul intern se poate impune ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Prin regulamentul intern se poate impune pierdearea ...

Buna ziua!

Prin regulamentul intern se poate impune pierdearea dreptului la voucere de vacanta daca persoana in cauza demisioneaza inaintea datei de acordare a voucerelor in anul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 17 Decembrie 2024
Da, se poate decide asa ceva ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucere vacanta! bună seara! am și eu o întrebare va rog dacă puteți sa- ... Emilia goran Emilia goran Bună seara! Am și eu o întrebare va rog dacă puteți sa- mi răspundeți. O persoana angajata la privat cu norma întreaga,și în învățământ la ... (vezi toată discuția)
vouchere de vacanţă 2017 ravas ravas Buna seara, am rugamintea sa-mi precizati baza legala, conform careia in anul 2017 au fost acordate voucere de vacanta personalului contractual din ... (vezi toată discuția)
Abuzuri pe internet sidorco sidorco In urma cu aproape un an de zile mi-am creat un cont pe un forum, inregistrarea durand 1-2 minute, fara a mi se impune "Termeni si conditii", deoarece la data ... (vezi toată discuția)