avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucere vacanta! Bună seara! Am și eu o întrebare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucere vacanta! Bună seara! Am și eu o întrebare va rog dacă puteți sa- ...

Bună seara!
Am și eu o întrebare va rog dacă puteți sa- mi răspundeți.
O persoana angajata la privat cu norma întreaga,și în învățământ la cumul cu un sfert de norma poate beneficia de voucere de vacanță în învățământ?
Menționez ca nu primește voucere de vacanță de la privat.
Multimesc@
Cel mai recent răspuns: Emilia goran , utilizator 21:58, 27 Iunie 2022
poate beneficia de vouchere de vacanță în învățământ.
Mulțumesc!

Emilia goran a scris:

Bună seara!
O persoana angajata la privat cu norma întreaga,și în învățământ la cumul cu un sfert de norma poate beneficia de voucere de vacanță în învățământ?
Multimesc@

Bună seara!
Revin cu următoarea situație creata în legătură cu voucerele de vacanță.
Voucerele au fost acordate în învățământ dar a fost anunțată sa nu le folosească pentru ca vor fi imputate. Cum poate demonstra ca are dreptul la voucerele de vacanță în învățământ.
Mulțumesc!

Emilia goran a scris:

Bună seara!
Multimesc@

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie de baza A.Vasile A.Vasile Buna ziua, deranjez cu doua intrebari, poate simple, dar la care nu reusesc sa primesc un raspuns concludent. Situatia mea este urmatoarea: sunt angajat cu ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Geo_88 Geo_88 Buna seara. Un cadru didactic angajat din sept.2018 la o postliceala, in regim plata cu ora, poate beneficia de vocuhere de vacanta? Si unde ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii laszlorobert laszlorobert Buna seara, la cumul de functii beneficez de concediu de odihna platita , mentionez ca nu cumulezi la acelasi angajator , sunt doua institutii separate fara ... (vezi toată discuția)