avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT INCHIRIERE LEGEA 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT INCHIRIERE LEGEA 112

CONTRACT INCHIRIERE LEGEA 112
Buna seara.Trebuie sa duc contractul de inchiriere la primarie pentru prelungire.Acuma 5 ani,mi s-a spus,ca minorii nu pot fi introdusi in contract"pentru ca sunt minori",acesta a fost raspunsul.Nepotica mea avea 2 ani atunci. Zilele acestea ,a fost altcineva cu aceeasi problema,dar copilul fiind major si i s-a spus,ca nu se poate inscrie pe contract,ca este major.Acuma 5 ani i s-a spus,ca nu se poate ca este minor,exact cum mi s-a spus si mie. Copilul este nascut,crescut acolo. Exista vreo lege,care sa nu permita nepotilor titularului contractului sa-i puna pe contract fiind ei minori sau majori? Mi se pare o aberatie,daca suntem chiriasi,sa nu putem sa facem buletin la adresa nepotilor,care au crescut si s-au nascut in casa respectiva. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2024
marghi, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere sau nu marimariana marimariana Buna ziua. Am un nepot care urmeaza sa se mute in garsoniera pe care o detin. Conventia cu parintii nepotului este sa plateasca toate cheltuielile legate de ... (vezi toată discuția)
Legea 112/1995 nu permite cumpararea imobilului. marianUtilizator marianUtilizator Buna ziua, Sunt chirias intr-un apartament al primariei din anul 2004. Doresc sa cumpar imobilul. Cei de la primarie mi-au spus ca pe baza legii ... (vezi toată discuția)
Oug 40 din 1999 ContSters54572 ContSters54572 În prezent, chiriaşul cumpărător căruia i s-a desfiinţat contractul în urma promovării de către fostul proprietar a unei acţiuni în revendicare, mai ... (vezi toată discuția)