avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Intr-o cerere de chemare in judecata avand ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Intr-o cerere de chemare in judecata avand ca obiect ...

Buna ziua,
Intr-o cerere de chemare in judecata avand ca obiect obligatia de a face, reclamantul poate sa ceara executarea acestei obligatii intr-un termen rezonabil stabilit de instanta sau sa precizeze clar acest termen. Am in vedere dispozitiile art.906 C. proc.civil . Pe scurt termenul poate sa fie stabilit de instanta sau sa fie precizat de reclamat in cererea de chemare in judecata
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:55, 18 Decembrie 2024
Și reclamantul poate preciza acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invocare exceptii leusan leusan 1)-cand se invoca exceptii intr-o cauza este obligatoriu si motivarea lor in fat instantei sau numai pe baza probelor administrate sa se ceara respingerea ... (vezi toată discuția)
Am actionat in judecata comisiile locala si judeteana de retrocedare ... Viorel Stancut Viorel Stancut Am actionat in judecata Comisiile Locala si Judeteana de retrocedare a proprietatilor confiscate abuzuv in regimul comunist. Comisiile au fost obligate prin ... (vezi toată discuția)
A aparut motivarea! este halucinanta! hotararea nu tine cont ... Viorel Stancut Viorel Stancut Am actionat in judecata Comisiile Locala si Judeteana de retrocedare a proprietatilor confiscate abuzuv in regimul comunist. Comisiile au fost obligate prin ... (vezi toată discuția)