avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,sotul meu a decedat anul acesta,eu vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,sotul meu a decedat anul acesta,eu vreau sa fac succesiunea ...

Buna ziua,sotul meu a decedat anul acesta,eu vreau sa fac succesiunea cand vin in tara in ianuarie, dar actele la casa si la masina sunt la soacra mea, si ea nu vrea sa imi dea actele sa fac succesiunea...deja masina a fost mutata de unde o stiam eu...ce pot face?? Noi eram cununati cu acte din 2013 avem si o fetita de 11 ani. Pot scoate de la notar ceva,primarie? Sa apelez la politie ,ca imi detine actele fara permisiunea mea? Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
Georgiana1329, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 20:35, 19 Decembrie 2024
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu este mergeti la avocat pentru a deschide proces.
Daca nu va înțelegeți nu se poate fără proces.
Procesul se poate deschide de avocat și dacă nu va aflați în tara.

București 2024
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
proces pentru ce?? sa-i dea actele? una doua trimiteti oamenii la proces
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați duplicate de pe actele de proprietate, de la emitenții acestora. Dacă găsiți un notar mai amabil, o să vă îndrume ce pași aveți de făcut.
Proces pentru succesiune.
Daca soacra nu vrea sa ii puna la dispozitie actele, cel mai probabil exista niste probleme, si efectuarea succesiunii la notar (adica amiabil) e putin probabil sa se intample...
Daca nu se prezintă toți moștenitorii la notar nu se poate dezbate succesiunea.
Doar asa se poate rezolva la notar, sa se prezinte toți și sa semneze.

București 2024

Alte discuții în legătură

Refuz de a mi da actele liviu25 liviu25 fosta mea soacra ,refuza sa mi dea certificatul de deces si de casatorie,al sotului meu!eu am nevoie de ele,si la angajare,la dezbatarea unor succesiuni,,,le ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Va rog un răspuns pertinent. unchiul soției mel a decedat 2024. ... Florel 2000 Florel 2000 Va rog un răspuns pertinent. Unchiul soției mel a decedat 2024. Are 2 fii care nu vor sa ia moștenire o casă a defunctului. Urmașii nu au copii, ... (vezi toată discuția)