avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu am avut la mine buletinul si permisul cand am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu am avut la mine buletinul si permisul cand am anuntat ...

Buna ziua!
Nu am avut la mine buletinul si permisul cand am anuntat un eveniment rutier la politie, dar am recunoscut ca am parcurs 200 m cu masina, actele fiind uitate la serviciu, în graba.
Deci nu am fost oprit in trafic, si nu am refuzat legitimarea.
Am prezentat poze pe telefon, am fost identificat in baza de date, a fost ok.
Peste o ora, deja avusem actele la mine insa i-am suparat pe politisti anuntand incidentul la 112 (sofer beat) mi-au dat o amenda de 990 lei pt neprezentarea actelor.
Astfel din partea vatamata am devenit inculpat.
Se poate oare anula amenda?
Pe pv la ora scrie 10,00 în fapt amenda mi-au dat-o la ora 12,00 dupa ce am sunat la 112.

Alte discuții în legătură

Amenda fara proces verbal? ILI2191 ILI2191 Buna seara. Recent am oprit 2-3 minute in fata unui magazin de cartier, fara a stanjeni traficul cu masina semnalizata si cand am plecat, la vreo cativa metri ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda Fanfan12 Fanfan12 Am fost oprit de catre un echipaj de politie si legitimat. (mergeam pe trotuar cu inca 2 persoane noaptea pe la 3). Politistii erau intr-un logan gri fara ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie liviu1592 liviu1592 Buna ziua... Am o intrebare...am fost oprit de politie,mi-au gasit 0.45 alcool pur in aerul expirat...am dat doua probe biologice la dif de o ora...am platit ... (vezi toată discuția)