avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, ma confrunt cu o situatie: am o garsoniera ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, ma confrunt cu o situatie: am o garsoniera pe care ...

Buna seara, ma confrunt cu o situatie: am o garsoniera pe care am inchiriat-o pentru o perioada de doi ani cu contract pe care l-am declarat la ANAF. Problema este ca persoana care a inchiriat a fost condamnata definitiv (intr-un dosar mai vechi) si arestata. Cum pot rezilia contractul si implicit sa-l scot de la ANAF? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:17, 18 Decembrie 2024
Buna ziua

In mod obisnuit, toate contractele au si clauze de reziliere.

Ce clauze ati trecut in acel contract?
Daca nu a mai plătit chiria ar trebui sa se aplice clauza de reziliere.
Mergeți cu contactul la avocat.

Daca are bunuri în imobil trebuie notificat.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie si chirie Foci Foci Buna seara. Voi spune pe scurt povestea si sper sa gasesc putin ajutor. Eu stau in chirie la Unirii si garsoniera in care stau este infestata cu gandaci (ca si ... (vezi toată discuția)
Cum poate iesi o firma dintr-un contract dur de inchiriere cu un mall inainte de expirare camih camih cum poate iesi o firma dintr-un contract dur de inchiriere cu un mall inainte de expirare? (vezi toată discuția)
Lncetare drept folosinta contract inchiriere eugen82 eugen82 Am inchiriat un apartament in 2011 inainte de 1.10 pe vechea lege 114/1996, pe o perioada de 3 ani. Contractul a fost redactat de agentie, se arata ca ... (vezi toată discuția)