avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Un proprietar din cadrul asociației are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Un proprietar din cadrul asociației are buletinele ...

Bună seara. Un proprietar din cadrul asociației are buletinele de verificare metrologică ale apometreleor expirate din 28 Octombrie 2021 și acesta a fost înștiințat de foarte multe ori și în scris și verbal, dar refuză ori să le înlocuiască cu altele cu citire radio, ori să le verifice pe acestea. Vă rog să-mi spuneți cum trebuie să procedez. Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor și pentru sprijin.

Alte discuții în legătură

Schimbarea obligatorie a apometrelor Radu11 Radu11 Va scriu cu rugamintea de a ma sfatui in privinta unor decizii luate de catre consiliul executiv al asociatiei de proprietari din imobilul in care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problema și nu știu cum ar trebui rezolvata. ... MariuțaRai MariuțaRai Bună ziua. Am o problema și nu știu cum ar trebui rezolvata. Am cumpărat un apartament la inceputul luni octombrie, pe luna octombrie cei de la Insta au ... (vezi toată discuția)
Citire contoare apa rece Roger25 Roger25 Buna ziua, As dori sa descriu problema de pe scara mea (dar si de pe altele invecinate, apartinand de aceeasi asociatie de proprietari): in fiecare luna pe ... (vezi toată discuția)