avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna! Sunt casatorita cu un cetatean American si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna! Sunt casatorita cu un cetatean American si casatoria a ...

Buna! Sunt casatorita cu un cetatean American si casatoria a avut loc in statul Nevada. As vrea sa divortez deoarece nu ma mai pot intoarce in SUA si pe el nu ma pot baza ca o face acolo. Stiu ca trebuie sa inregistrez casatoria si am nevoie de apostila in acest sens. O copie dupa permisul lui de conducere se accepta sau este nevoie de original? Pentru ca daca este nevoie de original, lucrul acesta e imposibil de obtinut deoarece el are nevoie de original. De asemenea, care este procedura de divort?

Alte discuții în legătură

Carte de identitate,certif.de casatorie in sua ili47 ili47 Situatia : cetatean roman stabilit in SUA ,casatorit tot in SUA ,are Carte de Identitate provizoriu in Romania ,unde scrie lipsa certif de casatorie .Am ... (vezi toată discuția)
Referitor la inregistrare hotarare divort pronuntata in sua coldmountain coldmountain Buna ziua, as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)
Inregistrare divort in romania moni3463 moni3463 Buna ziua. Am fost casatorita in SUA, s-a pronuntat divortul recent tot in SUA. Eu, venita in tara, nu am inregistrat inca casatoria la starea civila. Am ... (vezi toată discuția)