avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,de unde pot sa-mi scot adeverinta pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,de unde pot sa-mi scot adeverinta pentru anii lucrati ...

Buna seara,de unde pot sa-mi scot adeverinta pentru anii lucrati la Romtelecom Sibiu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 19 Decembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Buna seara am nevoie de adeverință cu anii lucrați sunt vlad ... Vlad Georgeta Vlad Georgeta Buna seara am nevoie de adeverință cu anii lucrați sunt Vlad Georgeta angajata pe 11 august 1979 de la fabrica ictb București apaca (vezi toată discuția)
Buna ziua.care este adresa sau numarul de telefon la care ma ... tudordeac tudordeac Buna ziua.Care este adresa sau numarul de telefon la care ma pot adresa Fostului Romtelecom pentru a obtine adeverinta de vechime?Multumesc! (vezi toată discuția)