avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,de unde pot sa-mi scot adeverinta pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,de unde pot sa-mi scot adeverinta pentru anii lucrati ...

Buna seara,de unde pot sa-mi scot adeverinta pentru anii lucrati la Romtelecom Sibiu ?

Alte discuții în legătură

Ln cautarea unei adeverinte de grupa corina_32_77@yahoo.com corina_32_77@yahoo.com buna ziua! unde ma pot adresa sa scot oadv. de grupa pt o persoana care a lucrat ia gr 1 din 1983-1997 la foraj sonde bucuresti sa care sa radiat avand in vede ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat la romtelecom in perioada 1992. -1996 .acum ... Gabygabitu Gabygabitu Buna ziua , am lucrat la Romtelecom in perioada 1992. -1996 .Acum anevoie de cartea de munca dar se vede ca Romtelecomul sa mutat in Bucuresti .imi puteti ... (vezi toată discuția)