avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara am nevoie de adeverință cu anii lucrați ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara am nevoie de adeverință cu anii lucrați sunt Vlad ...

Buna seara am nevoie de adeverință cu anii lucrați sunt Vlad Georgeta angajata pe 11 august 1979 de la fabrica ictb București apaca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 17 Noiembrie 2020
Anii lucrati unde ?
La fabrica ictb apaca

Cornel Vasile a scris:

Anii lucrati unde ?

Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva apaca Gabry23 Gabry23 Buna ziua! Unde gasesc arhiva Apaca? Matusa mea vrea sa isi scoata cartea de munca, nu are lichidarea facuta! Cum trebuie sa procedez,unde sa ma duc? Poate ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,mama mea a lucrat la apaca bucuresti, cum poate recupera ... drangoi drangoi Buna seara ,mama mea a lucrat la APACA Bucuresti,cum poate recupera anii pentru a depune dosarul de pensie ?Multumesc (vezi toată discuția)
Arhiva ictb, (fctb, apaca) chris4 chris4 Bună ziua, o întrebare legata de cartea de munca. Unde se află arhiva fostei fabrici Fabrica de Confecții și Tricotaje București (FCTB, ... (vezi toată discuția)