avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am lichidat cu data de 10.05.2024, iar în data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am lichidat cu data de 10.05.2024, iar în data de 11.05.2024 ...

Dacă am lichidat cu data de 10.05.2024 , iar în data de 11.05.2024 m-am angajat la o alta firma când pot beneficia de concediu medical plătit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 19 Decembrie 2024
Pentru a beneficia de concediu medical, un salariat trebuie să aibă un stagiu minim de cotizare de șase luni în ultimele 12 luni anterioare lunii în care se acordă concediul medical, conform Ordonanței de Urgență nr. 158/2005 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat nou, fara concediu medical Monica D Monica D Buna ziua, Am un angajat, absolvent de liceu, care si-a inceput activitatea in munca la firma la care lucrez. Are aproape o luna lucrata si nu indeplineste ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa am pe cartea de munca pentru a beneficia de concediu prenatal? andreea ana maria andreea ana maria as dori sa stiu si eu cate luni ar trebui sa aiba o gravida pentru a beneficia de concediul prenatal? inainte era o perioada de 12 luni ,dar am auzit de la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit Gabriel01022016 Gabriel01022016 Am o problema grava! Nu mi se plateste Concediul Medical pentru ca n-am destule zile de munca lucrate? Mentionez ca nu am avut un Contract de munca in ... (vezi toată discuția)