avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Platesc pensie intretinere de 2 ani, in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Platesc pensie intretinere de 2 ani, in hotararea ...

Buna ziua,
Platesc pensie intretinere de 2 ani...in hotararea de divort scrie UN SFERT DIN TOATE VENITURILE MELE....eu neavand deloc venituri am platit pensia intretinere raportat la salariul minim pe economie.De o luna de zile am intrat in pensie de invaliditate in suma de 1287 lei...acesta fiind tot venitul meu.Intrebarea mea este cat trebuie sa platesc acum in situatia data conform hotararii de divort si daca trebuie sa anunt obligatoriu, mama copilului in cazul meu,de modificarea sumei care o virez in contul mamei minorului...multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: apostolga , utilizator 08:34, 19 Decembrie 2024
Aveți obligația să plătiți 25% din pensia care o primiți în mână.
E bine să anunțați mama copilului ca să știe de ce va primi o sumă mai mică.
Îi puteți trimite și o copie a cuponului de pensie.
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
Dapix, utilizator
VA MULTUMESC FRUMOS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara-urgent andra-celia andra-celia Buna seara,daca am un salariu de 1200 lei in mana dintre care 600 lei platesc rata in fiecare luna,cat pot platii minim pentru pensia alimentara a ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere: cuantumul maxim depășește nevoile copilului iar pe mine m-ar pune în dificultate cu plata ratelor. cum aș putea proceda în acest caz? Adrian19851411 Adrian19851411 Buna ziua Din păcate eu și soția mea am ajuns in pragul unui divorț. Avem o fetița, și am o întrebare legată de pensia alimentara care trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste, practic, pensia de intretinere? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Revin cu o intrebare referitoare la plata efectiva a [b]pensiei de intretinere minor[/b]. In acest moment eu ca si tata ar trebui sa platesc ... (vezi toată discuția)