avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de introducere în instanta a cererii cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de introducere în instanta a cererii cu valoare redusa ...

Termen de introducere în instanta a cererii cu valoare redusa
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:30, 19 Decembrie 2024
Buna ziua,
Trebuie respectat termenul general de prescriptie, aplicabil, in speta, cel de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura citarii EmiB EmiB Buna ziua, am nevoie de un ajutor in urmatoarea speta: Am fost citat, pe procedura simplificata in cazul cererilor de valoare redusa, la o adresa unde nu imi ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescrie o factura ?? seller seller Avem d eplatit o factura , dar nu suntem de acord cu acest lucru . Exista posibilitate asa nu o platim daca cel care a emis-o nu ne da in judecata? cat timp ... (vezi toată discuția)
Cerere valoare redusa Andy20172017 Andy20172017 O firma are de platit catre alta firma din luna iunie 2014 o suma de bani ( 12000 lei) ; firma debitoare a recunoscut debitul in dec 2014 prin confirmarea ... (vezi toată discuția)