avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ,am castigat voucherele pe 2022 din luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ,am castigat voucherele pe 2022 din luna iunie 2024 ...

Bună ziua ,am castigat voucherele pe 2022 din luna iunie 2024 dar primarul nu a platit inca voucherele la angajatii,se poate deschide un proces pentru nerespectarea hotărari judecatoresti cu penalizare pentru fiecare zi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 20 Decembrie 2024
Da, se poate face plangere penala.
bună,sentinta scrie la final că este executorie deci nu trebuie sa le fac eu in scris acuma ca daca in 15 zile nu platesc fac plangerea penala.Astazi merg la executor pentru că au zis ca ingheata tot si nu platesc doar la anul ,iar lui ii fac plangere penala conform Art 287 Nerespectarea hotărârilor judecătoreşti
O puteti pune in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca, castigate in instanta elisa_2000 elisa_2000 In instanta am castigat plata drepturilor salariale neplatite de angajator ( a vandut un punct de lucru al societatii , am plecat in somaj fara a ni se plati ... (vezi toată discuția)
Neexecutare sentinta judecatoreasca Ilinca1958 Ilinca1958 Am o sentinta judecatoreasca definitiva din luna septembrie 2014. Prin aceasta, mi-am castigat un spor salarial, in sectorul bugetar. Numai ca, directorul ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare pronuntata intr-un litigiu de munca ilianarusu ilianarusu am castigat procesul cu scoala in 23 aprilie 2014 definitiv si irevocabil prin nerecurare si nu am primit nici pana acum suma castigata. Motivatia a fost ca nu ... (vezi toată discuția)