avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am o întrebare.. vreau să divorțez de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am o întrebare.. vreau să divorțez de sotie și ...

Buna ziua am o întrebare.. vreau să divorțez de sotie și avem 2 copii minori. Apartamentul i dobândit înainte de căsătorie de mine. Daca pierd procesul și câștigă ea copii poate sa se stabilească cu ei in apartamentul meu și pe mn să mă dea afara?
Nu. Nu se poate așa ceva. Va fi nevoită să meargă cu copii în chirie.
Niciodată nu vă poate confisca casa care o aveți ca bun propriu.
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
Dapix, utilizator
Ce proces, de divort? Daca cereti divortul si pierdeti si ea nu este de acord cu dovortul, ramaneti casatoriti, asadar poate ramane acolo. Mare minune ar fi, dar am mai vazut dosare de divort respinse.
Daca doamna primeste locuinta copiilor, aici e de vazut cine ce solicita, cine ce posibilitati locative are, cine unde spune ca va locui cu copiii. Uneori se acorda un beneficiu al locuintei parintelui care ramane cu copiii, insa asta depinde de foarte multe detalii si sunt cazuri particulare speciale.
De ce nu discutati cu un avocat, sa stiti cum stati? Macar sa va faca o analiza a actiunii depuse...
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la mostenire Amelie06 Amelie06 El si ea divorteaza. Peste cativa ani el moare, ce drepturi are sotia in acest caz? si copiii din casatorie? (vezi toată discuția)
Divort cu minor Diana2013 Diana2013 Ma puteti ajuta in cazul divortului in urmatoarea situatie. Aparatmentul in care locuim este cumparat inainte de casatorie, cu credit, pe numele sotului, ... (vezi toată discuția)
Divorț. Emal21 Emal21 Buna ziua. Sunt căsătorită de 10 ani . De mai bine de un an de zile duc tratative de separare de comun acord cu soțul meu. Avem 2 copii și mi s a părut ... (vezi toată discuția)