avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Cum se calculează pensia alimentară ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Cum se calculează pensia alimentară pentru 2 copii ...

Bună ziua!

Cum se calculează pensia alimentară pentru 2 copii având în vedere că eu lucrez în altă țară și acolo câștig sub salariul minim din această țară ?
Conform legii din Romania pensia se va calcula în funcție de salariul din străinătate sau salariul din România ?
Vă mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:36, 19 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
33% din salariul din țara unde lucrați și locuiți.
33% pentru 2 copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara giurea marius giurea marius buna seara am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati.deci eu lucrez in alta tara iar pensia alimentara este de 33 la suta din salariul meu net ptr doi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara elli20 elli20 Am inteles ca pensia alimentara se calculeaza 25% din salariul sotului.Insa daca el nu lucreaza cat o sa primeasca copilul meu? Daca nu lucreaza cu carte de ... (vezi toată discuția)