avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Detin un pub in care weekendul organizez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Detin un pub in care weekendul organizez nopti de ...

Buna ziua. Detin un pub in care weekendul organizez nopti de club. Am o firma de paza de la care aduc 2 oameni pt paza weekendul (planul de paza este ok) plus ca mai am un angajat propriu cu functia de agent de securitate( acesta are atestat si este angajat direct pe firma mea). Acesta poate presta serviciul de paza daca nu apare si el in planul pazei sau trebuie sa ii fac act aditional la planul pazei? Vreau ca si acesta sa fie prezent si fara sa aibe probleme cu politia atat el cat si eu? Cum trebuie sa procedeaz?
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
Secarica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 19 Decembrie 2024
Trebuia trecut in planul de paza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paza fabricilor costica57 costica57 Buna, Este obligatoriu ca o fabrica de confectii sa angajeze o firma de paza pentru a asigura paza si securitatea ei? Sau poate sa angajeze agenti de ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie incheierea unui contract cu o firma de paza? ariana03 ariana03 buna ziua as dori sa stiu daca este obligatorie incheierea unui astfel de contract in cazul in care am un club de noapte. care este temeiul legal? va ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii de paza Doina Elena Doina Elena S-a incheiat un contract de prestari servicii de paza cu firma. In fapt, firma de paza a trimis 4 agenti paza sa asigure paza magazinului in 2 ture. Din ... (vezi toată discuția)