avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, Se poate inlatura un invatator de la o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, Se poate inlatura un invatator de la o clasa? Exista ...

Buna ziua,

Se poate inlatura un invatator de la o clasa? Exista o anumita procedura in acest sens? (clasa pregatitoare)
Am inteles ca scoala nu poate nimic, dar imi este greu de crezut.
Mentionez ca toti parintii au aceeasi parere in privinta acestui invatator, nefiind dornic de comunicare, colaborare existand multe evenimente negative care au impact si asupra copiilor.

Multumesc pentru eventuale raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:00, 20 Decembrie 2024
Sesizati IJScolar si scoala in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se semneaza de parintii nemultumiti.
Puteti iniția un dialog si cu directorul unității de învățământ despre aceasta situație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)
Ce masuri se pot lua in ceea ce priveste comportamentul si atitudinea unei invatatoare fata de copii si fata de parinti? easz23 easz23 Buna ziua, Din pacate nu sunt singurul parinte care are nemultumiri privind comportamentul si atitudinea unei invatatoare. Copilul meu este in clasa a II a, ... (vezi toată discuția)
Agresiune copil la scoala miaaleja miaaleja buna ziua, azi fetita mea de 7 ani a venit de la scoala batuta de un coleg de clasa.dar batuta destul de bine are vanatai,zgarieturi pe fata.Am fost si am ... (vezi toată discuția)