avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatie juridica drum donat catre Primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatie juridica drum donat catre Primarie

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati intr-o speta. Am depus o cerere pentru bransament la gaze si printre alte acte mi se cere un act care sa ateste situatia juridica a cotei parte din drumul din fata proprietatii.
Deci in actul de vanzare-cumparare al terenului a fost inclusa si cota indiviza de 1/19 din suprafata de 975 mp a drumului care este cadastrat. Suntem 19 proprietari cu 19 loturi de teren si tot 19 loturi de drum.
In urma cu aproximativ 1 an am inceput sa donam cotele de drum catre primarie. In prezent suntem 4 persoane care am facut declaratii de donare a drumului. Primaria ne-a raspuns ca vor prelua acest drum dupa ce toti proprietarii vor dona, ceea ce va fi de durata.
In aceasta situatie, care este situatia actuala a drumului meu donat catre primarie? Ce act ar trebui sa le transmit celor de la gaze? Pentru ca ei mi-au cerut prima data declaratii de servitute, apoi HCL, apoi adeverinta.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Refuz banca pentru donare drum de servitute, ipotecat la banca, catre primarie G43RIEL G43RIEL Buna ziua Ma lovesc de urmatoarea problema - in anul 2008 am achizitionat prin credit ipotecar ([editat de admin]) o casa cu terenul aferent (400 mp) plus ... (vezi toată discuția)
Se admite donatia cotei parti de teren in indiviziune? mariapopescu mariapopescu Tata este comostenitor cu o nepoata,ambii fiind mentionati in titlul de proprietate care-i pe numele mamei lui decedate.In situatia data tatal imi poate dona ... (vezi toată discuția)
Conflict servitute iasmina2009 iasmina2009 Buna ziua, am cumparat impreuna cu alte 8 persoane un teren mai mare, pe care l-am impartit in loturi de marimi diferite, in functie de dorinta fiecarei ... (vezi toată discuția)