avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare ,recent am fost implicat Intr un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare ,recent am fost implicat Intr un accident rutier ,am ...

Salutare ,recent am fost implicat Intr un accident rutier ,am fost scos vinovat pt neacordare de prioritate deși mă simt pe jumătate vinovat,mai exact Intr o intersecție am vrut sa virez la stânga,un tir mi a făcut flashuri sa trec,că să îmi fac vizibilitate sa vad daca vine mașina după a doua banda am intrat cu coltul mașinii pe contrasens ,in momentul ăla a venit alt autoturism cu viteza ne am atins puțin iar el a tras de volan și a intrat cu mașina Intr un gard ,unul din pasagerii din spate având nevoie de îngrijiri medicale au sunat la 112,fiind dus cu ambulanța la spital,având fracturi in zona fetei ,mi s a explicat de către poliție că o să fie deschis dosar penal pt vătămare corporală ,din cauza că a venit ambulanța ,și după finalizarea procesului o sa am permisul suspendat 6 luni,cam ce as putea păți altceva,cine a mai trecut prin așa ceva?multumesc

Alte discuții în legătură

Vinovat accident rutier dandandandandan dandandandandan Accident rutier E vorba de tatăl meu care a avut un accident de circulație destul de stupid și nu s- a înțeles cu celălalt șofer și va merge mâine ... (vezi toată discuția)
Accident rutier? teonisia teonisia Buna ziua, Intr-o intersectie nedirijata, datorita lipsei de vizibilitate un autovehicul intra mai mult in intersectie ca sa se asigure.Alt autovehicul care ... (vezi toată discuția)
Accident cu daune materiale si victime ranite usor Bora Irina Bora Irina Acum 2 sapt s-a petrecut urmatorul accident: Pe un carosabil umed, soferul autoturismului in care ma aflam a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment in care a ... (vezi toată discuția)