avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara!Am și eu o problema pe care nu știu cum ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara!Am și eu o problema pe care nu știu cum să o gestionez ...

Buna seara!Am și eu o problema pe care nu știu cum să o gestionez daca mă puteți ajuta,Am făcut anul acesta in luna februarie un contract nou la electrica furnizare de atunci nu am primit nici o factura deci nu pot plati anticipat sub nici o forma.Am fost la ei la sucursala de mai multe ori am trimis zeci de mesaje am făcut două reclamați la ANPC fara raspus,nu știu ce să mai fac nu dispun de câteva mii bune de lei sa plătesc factura la electricitate când se vor trezi ei sa o trimită.In situația dată mă pot adresa in instanță sau ce cale mai am de urmat.Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:10, 19 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
economisiti. in al doilea rand, daca va vine o suma mare de plata se poate reesalona, dar tot veti plati. ati consumat mult?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal este sa puneti bani deoparte pentru fiecare luna in parte.
Nu va bagati mana in banii economisiti lunar pentru curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectare retea energie electrica sopor sopor Ma numesc Neamt Costan ,locuiecs in Cluj Napoca. Casa parinteasca este in localitatea Soporu De Campie jud Cluj ,parintii sunt decedati inca nu am facut ... (vezi toată discuția)
Probleme de contract si factura - schimbare furnizor gaz element94 element94 In luna Februarie am dorit sa schimb contractul de furnizare de gaze si sa trec de la Eon Gaz la o alta firma. Pe baza comparatorului de la ANRE, am optat ... (vezi toată discuția)
Ce reprezinta "penalitate denuntare anticipata enel asistenta: 96.70lei" din factura de la enel? anaanaana anaanaana Buna. Am nevoie de un punct de vedere pentru situatia de mai jos. Am primit o cerere de ajutor de la o femeie batrana. Ea locuieste singura, are o ... (vezi toată discuția)