avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Am solicitat unei scoli speciale sa-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Am solicitat unei scoli speciale sa-mi comunice cati ...

Buna seara,

Am solicitat unei scoli speciale sa-mi comunice cati elevi fac naveta din localitatile de domiciliu catre respectiva scoala, si am primit raspuns de la diector ca "-Confomi art.5(1),lit.g din legea 544/2001,cu modificatile Si completatile ulterioaredatele solicitate nu fac parte din datele de interes public." Nu am solicitat nume, nici varsta, ci doar o situatie numerica. Este legal raspunsul directorului? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:41, 20 Decembrie 2024
Prin informație de interes public se înțelege orice informație care privește activitățile sau rezulta din activitățile unei autorități publice sau instituții publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informației.

În cazul în care o persoana se considera vătămată în drepturile sale, prevăzute în prezenta lege, aceasta poate face plângere la secția de contencios administrativ a tribunalului în a carei raza teritorială domiciliază sau în a carei raza teritorială se afla sediul autorității ori al instituției publice. Plângerea se face în termen de 30 de zile de la data expirării termenului prevăzut de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr.544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public Aur Elian Aur Elian Buna seara, In virtutea legii nr.544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, am solicitat la Biroul Central pentru Expertize Juridice si ... (vezi toată discuția)
Solicitare existenta/inexistenta unei autorizatii de constructie shoni17 shoni17 Am facut o solicitare la primarie, prin email, conform Legii nr. 544/2001, privind existenta/inexistenta unei autorizatii de constructie pentru un imobil aflat ... (vezi toată discuția)
Reclamatie administrativa veitina veitina Am depus o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, pe care am si inregistrat-o in data de 28.Aug ,dar ... (vezi toată discuția)