avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cererea de odihna se trece perioada din data de, am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cererea de odihna se trece perioada din data de, am trecut ...

In cererea de odihna se trece perioada din data de,am trecut în cerere 23.12.2024-10.01.2025 se calculează zilele lucrătoare în pontaj CO se trece și liber ptr sârb legale se trece sunt in concediu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:46, 20 Decembrie 2024
Se calculeaza doar zilele lucratoare din calendar din acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu odihna 10martie 10martie buna ziua...va rog sa-mi spuneti cum se acorda concediul de odihna in urmatorul caz:....angajatul lucreaza in ture de doua zile 11 ore/zi si doua zile libere ... (vezi toată discuția)
E legal că în zii de sărbătoare legală sa fii trecut în ... Magie1 Magie1 E legal că în zii de sărbătoare legală sa fii trecut în zii de concediu de odihnă daca nu vii la munca daca ai o problema are drept să te treacă ... (vezi toată discuția)
La casa de pensie când îmi iau desfășurătorul ptr fiecare ... Magie1 Magie1 La casa de pensie cînd îmi iau desfășurătorul ptr fiecare an de la orice angajator care am lucrat apare pontajul de 8 ore și și zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)