avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... E legal că în zii de sărbătoare legală sa fii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

E legal că în zii de sărbătoare legală sa fii trecut în ...

E legal că în zii de sărbătoare legală sa fii trecut în zii de concediu de odihnă daca nu vii la munca daca ai o problema are drept să te treacă angajatorul în concediu de odihna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 3 Iunie 2021
Concediul de odihna se inregistreaza in baza cererii angajatului conform programarilor anuale. Ziua libera de sarbatoare legala e libera si atat. Conf art 145 ali. 3 Codul Muncii ,,Sarbatorile legale in care nu se lucreaza, precum si zilele libere platite stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil nu sunt incluse in durata concediului de odihna anual"
Ați luat sau nu zi de CO?

Nu mai deschideți mai multe discuții pe același subiect.
Am fost la munca pe 1 iunie,de Rusalii nu vreau sa merg la munca mi sa spus mă poate trece nemotivat sau mă pune sa recuperez ziua de Rusalii.
In zii de concediu de odihna mă poate trece in pontaj pot solicita.
Ultimă întrebare.
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
De Rusalii puteti solicita CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr 37/2020 aduce modificări la art 139 din codul muncii,vinerea ... Magie1 Magie1 Legea Nr 37/2020 aduce modificări la art 139 din Codul Muncii,Vinerea mare,Zilele de Paști de Rusalii daca lucrezi ești plătit cu un spor la salariu daca ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna inay inay Angajatorul meu nu a facut programarile pt concediul de odihna dar, am implinit un an ne intrerupt de munca. Am dreptul la concediu de odihna sau nu. (vezi toată discuția)
Intocmitrea statului de plata komon komon Sunt intr-o mare dilema si poate reuseste cineva sa-mi de-a un raspuns exact. Care sunt documentele de baza pentru intocmirea unui stat de plata? as dori sa ... (vezi toată discuția)