avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata EU mam casatorit in Spania la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata EU mam casatorit in Spania la consulatul roman ...

Buna dimineata EU mam casatorit in Spania la consulatul roman dar mam divortati in Spania la judeca spaniola memtionez ca nu am anuntat primaria de unde vin in Romania nici de casatorie nici de divort divortul SA prinuntat acuma 2 Ani pe atunci fata era .minora custodia o am EU dupa casatorie am ramas pe numele de fata niciodata nu mi-am inschimbat numele nu stiu ce trebuie SA fac SA fie recunoscit in Romania divortul multumesc
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:37, 20 Decembrie 2024
Dacă v-ați căsătorit la consulat și aveți certificat de căsătorie românesc, acum este necesar să solicitați înscrierea mențiunii de divorț pe actul de căsătorie.
Mergeți la primăria de la locul de domiciliu, la stare civilă, pentru a depune cererea și actele necesare.
Orientativ, puteți consulta procedura aici : [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul pronuntat in spania ana0006 ana0006 Asi avea o intrabare pentru dumneavoastra: am divortat in Spania si asi vrea sa stiu ce trebue sa fac pentru a inregistra sentinta in Romania. Precizez ca avem ... (vezi toată discuția)
Inscriere casatorie si divort in romania cristiancosmin cristiancosmin buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)
Divort prin consulat maria2705 maria2705 Buna seara! Am si eu o intrebare pentru un avocat... In cazul in care eu si sotul meu ne-am casatorit anul trecut in august la Consulatul Romaniei la ... (vezi toată discuția)